Top kwaliteit bij onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaar

Een kennis van me vertelde dat ik met mijn projecten ook onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaar kon inschakelen. Hij wist dat ik bezig was met een planning voor het verbouwen van mijn zolder. Ik wou graag dat er van de ruimte 2 slaapkamers gemaakt werden met aan beide kanten een dakkapel. 

metselwerk

Dus na wat speurwerk op internet heb ik toch heel veel goeie reacties kunnen vinden over onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaar. Zo vertelde men dat dit bedrijf voordelig is, weten wat aanpakken is, en top kwaliteit opleverde. Met een goed gevoel ging ik naar hun website. Deze was ook heel duidelijk en overzichtelijk! En het mooiste was dat ik er ook een afspraak kon maken online! Dit was ideaal, aangezien ik overdag er niet echt de tijd voor heb in verband met werk. Al snel kwam er een reactie en hebben ze mij een prijsopgave gestuurd. En inderdaad! Een eerlijke prijs! Dus wat doe je dan? Juist.. Akkoord geven en laat ze maar komen! Diezelfde week kwamen ze eerst langs om te inventariseren voor het bouwproject. Heel vriendelijk en transparant kwam deze ontmoeting over. Ik had er de volste vertrouwen in.

En toen ging het van start!

onderhoud

Die week daarop kwamen de vaklui aan met een lading vol bouwmaterialen! Nou ging het toch echt gebeuren! Het duurde niet lang voor ik al resultaat begon te zien! En met zon ander halve week was het project opgeleverd! 2 prachtige dakkapellen die een zee van ruimte geven en 2 mooi superstrak afgewerkte slaapkamers! Wat een vakmanschap!

 

timmerwerk