Strandlaken met hoge kwaliteit bedrukken

Een standlaken bedrukken voor een scherpe prijs met hotelkwaliteit, wie wil dat nou niet? Strandlakens worden tegenwoordig niet alleen meer gebruikt voor het strand maar ook voor een hoopstrandlaken bedrukken andere activiteiten. Zo zijn strandlakens perfect voor een bezoek aan de spa, zwembad of sportschool. Met bedrukte standlakens valt jouw bedrijf nog meer op!

Alles is mogelijk bij Maxilia

De kleuren waarop bedrukt kan worden zijn eindeloos, van paars tot lime tot grijs gekleurd. Het is mogelijk om het logo van jouw bedrijf erop te laten drukken in full-colour of borduren. Geborduurde logo’s gaan een stuk langer mee en zijn daarom een duurzame keuze. Je zou zelfs een heel strandlaken kunnen laten bedrukken met jouw afbeelding, tekst of logo naar keuze. Het allerleukste van het zelf bedrukken van handdoeken is dat niks te gek is, wat je ook ontwerpt, het kan gedrukt worden op de lakens. Er zijn verschillende kwaliteitsklassen te bestellen, zo zijn ze er al vanaf 360 gram per vierkante meter. De strandlakens met de allerhoogste kwaliteit zijn zelf 520 gram per vierkante meter.

Bestel nu!

strandlaken bedrukkenDe service van Maxilia is echt perfect. Zo krijg je bij het aanvragen van de offerte een gratis digitale drukproef. Zo weet je zeker dat het eruit komt te zien zoals je in gedachten had. De prijs wordt vooraf vastgesteld middels de offerte zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je erachter komen dat je toch te weinig lakens hebt, is een tweede bestelling zo onderweg. Bestellingen worden namelijk snel afgehandeld en levering vindt plaats na 5 tot 20 werkdagen. Niet alleen deze geweldige service, maar vooral door de lakens met de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat Maxilia de juiste partner is voor het bedrukken van jouw strandlakens!