Woontrends aan de buitenkant 2021

Julia living vindt het ook belangrijk om de laatste exterieure trends te volgen naast de interieur trends. Voor de buitenkant zullen werven gericht op de natuur en neutrale tinten in de mode zijn. Tuinmeubilair zal eenvoudig maar verfijnd zijn. Aangezien de trend van opruimen zijn weg naar buiten vindt, zullen onderhoudsarme landschapsarchitectuur en planten de sleutel zijn.

Getextureerde gevelbeplating

Een gevelbeplating beschermt niet alleen jouw huis tegen de elementen, maar geeft ook de buren en voorbijgangers de eerste indruk van het huis. Julia Living adviseert om goed te kijken naar de materialen. De materialen die je kiest, dragen ook bij aan het gevoel van comfort binnen. Dit jaar zijn houtafwerkingen nog steeds erg populair voor interieurontwerp, dus het is niet verwonderlijk dat deze stijl op de lijst met populaire gevelbeplating staat! Om deze elegante look af te maken, combineer je je houten gevelbekleding zwarte raamkozijnen.

Meer ramen

De ramen in een huis regelen de hoeveelheid natuurlijk licht die elke kamer binnenstroomt. Ze bieden ook uitzicht op de buitenomgeving. Dus waarom zou u niet zoveel mogelijk ramen hebben om te profiteren van alles wat ze te bieden hebben? Grote ramen geven direct een luxe uitstraling aan elk interieur.

Julia Living geeft je de tip, voordat je beslist welk type venster je wilt gebruiken voor de gekozen esthetiek, moet je bepalen wat jouw specifieke behoeften zijn. Bepaalde materialen zijn mogelijk niet compatibel met de gevelbekleding van het huis, terwijl andere zich mogelijk niet goed aanpassen aan het klimaat waarin je woont.

Het vervangen of plaatsen van ramen kan kostbaar zijn, maar het kiezen van duurzame en energiezuinige modellen kan ook bijdragen aan warmtebehoud in jouw huis, waardoor de elektriciteitsrekening in de winter lager wordt!

De terugkeer van de tuin en de buitenkeuken

De laatste jaren staan ​​in het teken van een voorliefde voor koken. De foodie-trend heeft ons dagelijks leven beïnvloed en heeft geleid tot een focus op gezond, biologisch en lokaal voedsel. Deze aanhoudende woontrends zullen zich ook naar buiten verspreiden met buitenkeukens. Uit deze nieuwe trend komen groente- en kruidentuinen, waarvan sommige zelfs kleine kassen op hun erf bouwen.