Woning kopen in Spanje

woning kopen in Spanje

Wij gaan een woning kopen in Spanje. Spanje is voor veel mensen het perfecte vakantieland. Ook voor mij en mijn gezin is dat het geval. Elke zomervakantie gaan wij een aantal weken naar Spanje en tussendoor proberen wij ook nog een keer te gaan. De hoge hotelkosten houden ons tegen om vaker te gaan. De vliegtickets kosten niet zo veel geld. Maar aan alleen tickets heb je uiteraard niets. Toen wij het daar eens over hadden, ontstond het idee om eens te gaan kijken naar een eigen huis in Spanje.

Speurtocht naar een huis


In onze speurtocht naar een huis en informatie kwamen wij op de site van Puurspanje.nl. Hier waren wij erg blij mee, want wij zagen dat het nederlandstalige makelaars waren die daar werkten. Handig! Ik heb hen gemaild en wij krijgen al vrij snel een reactie terug. Alle vragen werden uitgebreid beantwoord en ik had er een erg goed gevoel bij.

Woningen bezichtigen


Wij hebben doorgegeven wat voor soort huis wij zochten. We hebben aangegeven waar het moest liggen, hoeveel kamers het moest hebben, etc. Na een kleine week kregen wij te horen dat zij drie woningen voor ons op het oog hadden. We hebben toen besloten om naar Spanje te gaan. En hier hebben wij tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van. Het waren stuk voor stuk mooie huizen die aan onze eisen voldeden, maar bij huis twee was het liefde op het eerste gezicht! En wij zijn nu de trotse eigenaren van dit geweldige huis. Nu gaan we elke schoolvakantie of elk lang weekend naar Spanje. Wij genieten volop!