Wat zijn de voordelen van gietvloer betonlook?

Er bestaan veel soorten vloeren en een daarvan is de gietvloer betonlook. Deze vloer is gemaakt van duurzaam kunststof, welke een betonnen uitstraling heeft. Het is steeds populairder geworden om deze vloer te nemen, maar waarom eigenlijk? Bij VekaVloeren is het kiezen voor een gietvloer betonlook heel eenvoudig en zij weten door hun kwalitatieve assortiment waarom deze vloersoort zo gewild is.

Goede uitstraling

De gietvloer betonlook heeft voordelen van zowel kunststof als beton. De vloer oogt erg strak en creëert rust. Het ziet er mooi en professioneel uit, zodat je iedereen er op durft uit te nodigen, ongeacht of dit thuis je vrienden zijn of zakenpartners op je werk. De vloer wordt, zoals de naam al verklapt, in je ruimte gegoten waardoor er ook geen naden in te zien zijn.

Duurzaam

Het materiaal waar de gietvloer betonlook van is gemaakt is op een duurzame manier ontwikkeld zonder chemische stoffen die de natuur aantasten. De gietvloer betonlook is ook met alleen maar natuurlijke materialen gemaakt. Daarnaast is de vloer goed te combineren met vloerverwarming, waardoor ook je ruimte duurzaam verwarmd blijft.

Bestand tegen veel

De gietvloer betonlook ziet er niet alleen uit als beton, het is ook net zo sterk. De gietvloer betonlook is vloeistofdicht en is bestand tegen intensief gebruik. Het kan tegen zware belasting van bijvoorbeeld grote kasten of machines en er ontstaan amper krassen op. Daarnaast is het bestand tegen uv-stralingen en kan het zelfs tegen chemicaliën.

Makkelijk in het onderhoud

Iets gemorst of kom je erachter dat je met vieze schoenen over de vloer bent gaan lopen? Dan is de gietvloer betonlook eenvoudig weer schoon te maken. Je hebt geen speciale dure apparaten nodig om bijvoorbeeld etensresten weg te halen. Eén schoonmaaksopje is al voldoende.

Naar eigen smaak te maken

De gietvloer betonlook past bij elk interieur en in elke ruimte wat de bedoeling dan ook is. Wil je toch iets anders met de uitstraling, dan kun je de vloer naar eigen smaak aanpassen. Wil je een andere kleur, met bijvoorbeeld meer structuur erin door middel van kleurflakes? Dat kan door een offerte aan te vragen bij VekaVloeren. De vloer wordt samen met jou uitgekozen en zelfs gelegd. Je kunt dan zonder veel moeite genieten van een prachtige vloer.