Waar kun je een hoeflon voor inzetten?

 Zoek je naar een machine om te gebruiken voor allerlei kleine ruimtes? Dan is een minihijskraan/compactkraan de ideale machine. Deze hoeflon is inzetbaar voor alle werkzaamheden die moeten plaatsvinden op plekken die nauwelijks tot helemaal niet te bereiken zijn zonder machine. Hierbij kun je denken aan transport- of montage klussen of andere projecten waar hijs vereist is. In dit artikel lees je waar je een hoeflon voor kunt gebruiken.

Er is altijd een geschikte minihijskraan te vinden voor elk project. Dat komt omdat jij de keuze hebt of je het project wilt uitvoeren met slechts één hijskraan, of meerdere en verschillende hijskranen. Het verschil tussen de hijskranen zit hem vooral in de groottes, maar ook in de hijscapaciteit.

Gelukkig maar, want het maakt dus helemaal niet uit of je nou graag een jacuzzi wilt laten plaatsen of een dakkapel. Door de verschillende hijskranen met elkaar te vergelijken, zul je zien dat er minstens één hijskraan beschikbaar en geschikt is voor jouw project of klus.Als je bijvoorbeeld bij HOVE Kranen besluit een hijskraan aan te schaffen, maar je hebt nog vervoer nodig om de minihijskraan op de juiste locatie te krijgen, vraag dan vooral hulp aan het door jou gekozen verhuurbedrijf. Zij zullen je indien mogelijk helpen.