Vloeren kopen

Heb je besloten dat het een keertje tijd is voor een nieuwe vloer dan ga je natuurlijk rondkijken waar je dit het beste kan kopen. Ten eerste hangt dit natuurlijk heel erg af van wat voor vloer je wilt aanschaffen. Woon je op een mooie oude boerderij of een jaren 50 woning in de stad, dan wil je waarschijnlijk gaan voor een traditionele houten vloer. Maar heb je een erg modern huis, of juist gewoon een erg moderne smaak, dan is de kans groot dat je ook wilt gaan voor een hippe, moderne vloer. Afhankelijk van je voorkeur kun je op verschillende plekken gaan kijken.

Traditionele vloeren

Onder traditionele vloeren verstaan we hier veelal vloeren van hout, laminaat of pvc met een eikenhout print. Dit soort vloeren zijn bijna bij iedere bouwmarkt wel te vinden, omdat de producten vrij makkelijk te fabriceren zijn en er veel vraag naar is. Let wel op, er zijn binnen dit segment grote prijsverschillen. Heb je een relatief laag budget dat kun je het beste gaan kijken bij winkels zoals Leenbakker of Kwantum. Deze bouwmarkten hebben vaak een relatief groot segment aan betaalbare vloeren van goede kwaliteit. Daarnaast hebben dit soort bedrijven ook vaak acties, waardoor je vloer bijvoorbeeld gratis gelegd wordt. Bij het middensegment denken mensen toch vaker aan de Carpetright of Gamma. Hier heb je vaak iets meer keuze en betere kwaliteit, maar is de prijs als gevolg vaak wat hoger. Ten slotte zijn er ook veel lokale bouwmarkten van hoge kwaliteit. Lokaal kopen is goed voor de economie en vaak ook prettig voor het persoonlijke contact, maar kost ook wat.

Modern en stoer: beton cire

Moderne vloeren zoals beton cire zijn vaak verkrijgbaar op een beton cire webshop. Bijvoorbeeld Betonstunter is een beton cire webshop met een gigantische keuze aan verschillende kleuren, materialen en toepassingen van het beton. Het voordeel van een webshop is dat je natuurlijk erg gemakkelijk inspiratie op kan doen en je aankoop zo gedaan is. Kijk dus snel even rond voor metal stuc of beton cire.