Vlakkelichtkoepel.nl

Bij vlakkelichtkoepel.nl is een scala aan producten te krijgen waarmee de hoeveelheid daglicht in huis kan worden vergroot. De lichtkoepels en lichtstraten die door vlakkelichtkoepel.nl worden geleverd zijn geschikt voor platte daken en licht hellende daken. Ze zijn verkrijgbaar in honderden standaardmaten en worden volledig gemonteerd geleverd. Het enige wat je zelf moet doen is het op het dak plaatsen van de lichtkoepel. Dat is niet moeilijk, maar als je het niet aandurft kun je het ook uitbesteden aan een professionele dakdekker of timmerman. Een lichtkoepel van vlakkelichtkoepel.nl is meteen herkenbaar. Want deze lichtkoepels steken door hun vorm minder hoog boven het dak uit dan traditionele koepels.

Bestellen bij vlakkelichtkoepels.nl

Het bestelproces bij vlakkelichtkoepel.nl is heel eenvoudig en kun je zelf doen. De belangrijkste twee dingen die je moet doen zijn het uitzoeken van een model en het opmeten van het gat waar de koepel wordt geplaatst. Hoe je dat moet doen wordt duidelijk uitgelegd. Nadat je de bestelling hebt geplaatst wordt jouw lichtkoepel in de fabriek gemaakt. Dat gaat heel snel, want er liggen productiegegevens van 900 standaardmaten klaar. Enkele dagen nadat de bestelling gedaan is ligt jouw lichtkoepel ingepakt en wel klaar. Je kunt hem laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om hem op te halen.

De kwaliteit van vlakkelichtkoepel.nl

De producten van vlakkelichtkoepel.nl vallen op door hun fraaie vormgeving. Het glas ligt bijna horizontaal. Regenwater rolt vanzelf van de ruit af, omdat het glas onder een hele kleine hoek wordt geplaatst. Opvallend is ook de uitstekende isolatie. De glaskoepels zijn allemaal uitgevoerd in HR++ glas, zodat er geen sprake is van warmteverlies. Omdat er door een glaskoepel in de zomer veel warmte in huis kan ontstaan kan in elk model ook speciaal warmte werend glas of een zonnescherm worden geleverd.