Vind de mooiste planten op de website van Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel heeft een divers aanbod aan tuinplanten, bomen en nog veel meer. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je iets nieuws in de tuin wilt zetten. Alleen heeft niet iedereen van die groene vingers. Zelf heb ik ze niet, waardoor ik het lastig vind om wat voor de tuin te kiezen. Zeker omdat de ene plant wel de winter kan overleven en de ander weer niet. Hierdoor weet ik nooit goed welke planten ik moet halen. Een ander probleem was ook het mee naar huis nemen. Een beetje plant is al vrij groot en mijn auto is dat weer niet.

Tuinieren

Tuinplantenwinkel denkt met je mee

Aangezien het halen van tuinplanten altijd een hoop gedoe is voor mij, ging ik opzoek naar een alternatief. Zelf dacht ik aan het laten bezorgen van de gekochte planten. Dit zou voor mij weer een hoop schelen. Denk hierbij aan het passen en meten om het in de auto te krijgen. Bovendien hoef je je ook geen zorgen meer te maken om modder in je auto. Met die gedachte ben ik gaan rondkijken. Op die manier kwam ik de website van Tuinplantenwinkel tegen. Zij hebben namelijk een online winkel waar ze verschillende tuinplanten, heesters, klimplanten en bomen hebben. Hierbij geven ze bij elke plant informatie, zodat je weet wanneer hij bijvoorbeeld groeit.

Ontspannen

Bovendien bezorgen ze de planten en bomen. Niet door ze simpel op de post te doen. Nee, ze hebben een eigen bezorgservice. De planten worden netjes en voorzichtig uitgeladen en bij je neergezet. Vaak heb je ze tussen de twee en vier werkdagen. Zo heb je uiteraard het meeste plezier van je planten. Zelf vind ik dit een goed idee van ze. Het laat namelijk zien dat je aan je klanten denkt. Ook is het mogelijk om naar hun eigen centrum te gaan. Dan kan je de planten met je eigen ogen zien en eventueel om advies vragen.