Verkeersregelaars van beton

Heb je een duidelijke, maar ongevaarlijke manier nodig om automobilisten of andere bestuurders op je terrein te waarschuwen dat ze niet goed gereden zijn, dan kunnen betonnen beschermelementen een optie zijn. Deze ‘verkeersregelaars’ steken boven het wegdek uit, je voelt het duidelijk als je er tegenaan rijdt, maar je voertuig wordt niet beschadigd. Zo zal je precies kunnen aangeven waar bestuurders wel en niet mogen rijden rondom jouw gebied. Er zijn verschillende opties beschikbaar.

 

Halve sierbollen voor decoratie

Deze halve bollen zorgen er niet alleen voor dat bestuurders ergens niet naar toe kunnen, ze decoreren je terrein ook. Omdat ze rond zijn kan je er tegenaan rijden zonder je voertuig te beschadigen. En omdat ze een vriendelijk en esthetisch design hebben, zorgen ze voor een minder hardnekkige manier van waarschuwen.

 

Betonbanden om terrein af te bakenen

Betonbanden zijn ook rond, maar zijn ook lang en kunnen gebruikt worden om een grotere grens te vormen. Vaak zie je ze rondom parkeerplaatsen zodat je niet te ver doorrijdt. Maar je kan ze ook gebruiken om een groter oppervlak af te bakenen. Ze worden verwerkt in het huidige wegdek zodat ze goed tegen een stootje kunnen en niet zullen verplaatsen. Rijd je hier tegen aan, dan krijg je een waarschuwing, maar je voertuig blijft in tact. Voor een breed assortiment, kan je de betonbanden van Sierbetononline bekijken.

 

Schrikblokken voor een goede waarschuwing

Schrikblokken zijn vaak gemaakt in een opvallende kleur zodat ze eerst visueel een waarschuwing geven voordat je er tegenaan kan rijden. Ze zijn niet rond, zoals sierbollen en betonbanden, maar lopen schuin af. Als je hier tegenaan rijdt zal je dus eerst omhoog gaan waarna je ineens weer naar beneden valt. Dit zal de bestuurder goed wakker schudden en er voor zorgen dat hij hier niet nog een keer naartoe gaat.