Vergroot het woonplezier

Verasol overkapping

Door de woonkamer te verlengen vergroot je het woongenot, een Verasol overkapping zorgt ervoor dat je zomer en winter kunt genieten van je tuin. Je haalt als het ware de tuin naar binnen toe, je zit altijd droog om uit te kijken op de planten en bloemen in je tuin. Het glazen dak van je overkapping zorgt ervoor dat ook als het donker is je geniet, onder de sterrenhemel waar je een lekker drankje aan het drinken bent met familie of vrienden.  

Verasol overkapping

Compleet ingericht voor het beste comfort 

Wanneer je lekker buiten wilt zitten onder de overkapping is een klein beetje comfort ook geen overbodige luxe. Door een heater te kopen en deze te hangen in je Verasol overkapping kun je ook in de wat koudere dagen lekker buiten zitten. Maar ook in hartje zomer wanneer de zon hoog aan de hemel staat, door zonwering aan te brengen blijft het lekker koel onder het doek en in je woonkamer.  

Breidt je overkapping eenvoudig uit 

Verasol overkapping

Wil je nog meer genieten van je Verasol overkapping? Dan is deze eenvoudig uit te breiden met een glazen wand die je open en dicht kunt doen. Bij slechter weer laat je de glazen deuren dicht om toch te genieten van je tuin, bij mooi weer schuif je simpel alle deuren open waardoor je compleet de buitenlucht voelt. Verasol staat voor Kwalitatief hoogstaande overkappingen voor zomer en winter, voorzien van accessoires om het comfort nog meer te verhogen. De medewerkers van Verasol.nl staan altijd voor je klaar om je te helpen een goede keuze te maken of beantwoorden al je vragen.