Verbouwen van onze woning

Tegenwoordig heb je norm mooie haarden. Op het internet zien we enorm veel moderne en strakke ideeën van haarden bij mensen in de woonkamer of keuken. Dit is iets wat wij ook heel graag wilden in onze woning. Als eerst hadden we het idee om dit in de woonkamer te doen maar nadat we veel foto’s zagen dat mensen het ook in de keuken hadden leek het ons ook wel erg gaaf om het ook bij ons in beide kamers te doen. Omdat wij ook graag onze benedenverdieping en bovenverdieping opnieuw wouden laten schilderen door de nieuwe keuken was dit het goede moment om dit ook te laten doen. Zo wordt de volledige verbouwing in een keer gedaan en kunnen we gelijk genieten van de vernieuwde woning. Ook moet er een soort nieuwe wand geplaatst worden en zal anders het betaalde werk verloren gaan wat natuurlijk ook erg zonde zal zijn. 

Schilderen en behangen van onze woning

Nadat onze woning op zowel de beneden als de boven verdieping helemaal netjes gestuct was werd het tijd voor de schilders om aan hun klus te beginnen. Zo moest het grootste deel geschilderd worden. Waarbij zowel op de bovenverdieping als op de benedenverdieping in dezelfde stijl werden geschilderd. Ook bij rondom de nieuwe haarden moest er behang worden geplaats en ook dit is gelijk meegenomen. Je ziet heel veel dat mensen rondom de moderne haarden van tegenwoordig eromheen laten behangen. Dit zorgt voor een hele mooie moderne stijl in je woning. Dit hebben wij in de woonkamer en keuken ook laten doen door behanger Enschede. Zij hebben dit erg snel en vakkundig geplaatst met het beste en mooiste behang. Hierdoor komen de nieuwe haarden er nog een stuk mooier uit dan ervoor. 

Reparatie in de woonkamer

Nadat de verbouwing helemaal klaar was hebben we natuurlijk veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld de woonkamer om zo goed van onze verbouwing te kunnen genieten. Uiteindelijk merkten we na een tijd dat er een lek zit tussen ons dubbele glas. Hierdoor kwam er vocht tussen dubbel glas en dit belemmert het zicht door de condens die ertussen kwam te zitten. Deze hebben we laten repareren door Condensys. Zij hebben dit erg snel en vakkundig weten te repareren en daardoor is ons raam weer zo goed als nieuw.