Veiligheid en gemak

Of je nou de directeur van een school of de eigenaar van een sportschool bent; je wilt het je bezoekers zo prettig mogelijk maken. Eén onderdeel daarvan is het bieden van veiligheid voor waardevolle spullen. Niemand voelt zich er (helaas) prettig bij dat hun waardevolle spullen voor het oprapen liggen in een openbare kleedkamer zonder beveiliging. Mensen houden graag zelf de controle en geven dit niet graag uit hand. Met name wanneer we het hebben over duurdere spullen als een portemonnee of smartphone zouden we deze graag veilig, achter slot en grendel op willen slaan indien nodig. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Eén daarvan zijn lockers met pincode.

De lockers met een pincode

De naam verklapt eigenlijk al genoeg over het product. Een manier om spullen veilig en gemakkelijk op te slaan is het gebruik van lockers. We kennen ze allemaal van vroeger; de lockers die je met een sleuteltje kan openen. Het enige nadeel van dergelijke lockers is dat men zo’n sleuteltje redelijk makkelijk kan verliezen. Een oplossing hiervoor zouden lockers met pincode zijn. Bij deze lockers hoef je nooit te denken aan het meenemen van je sleuteltje. Het enige wat je moet onthouden voor je het kluisje ‘instelt’ is je pincode. Met behulp van deze pincode kan je straks gemakkelijk je waardevolle spullen mee naar huis nemen. Je hoeft nooit bang te zijn dat iemand anders er vandoor gaat met jouw spullen; jij bent de enige die je pincode weet.

Geen gedoe voor eigenaren

Een ander groot voordeel van deze kluisjes is dat je als bedrijfseigenaar er helemaal geen omkijken meer naar hebt. Wanneer je zou werken met sleutels e.d. heb je altijd de moeite dat je de sleutels uit moet delen, ze moet bewaren en het ongeluk als iemand zijn of haar sleutel kwijt is. Kies je voor lockers met pincode, dan leg je de verantwoordelijkheid bij de bezoeker.