Veilig gebruik maken van het water met een Legionella filter

Iedereen wil het liefst veilig gebruik maken van het water, er kunnen namelijk bacteriën in het water terechtkomen als je hier niks tegen doet. Met name de Legionellabacteriën kunnen voorkomen in de waterleidingen, omdat dit erg kleine bacteriën zijn en deze groeien in een warme temperatuur. Om te voorkomen dat de Legionellabacteriën in het water terechtkomen, is de Legionella filter ontworpen. We leggen je hierover graag meer uit, want wij van Sansidor hebben een mooi aanbod aan Legionella filters voor in je badkamer. Hiermee voorkom je dat je ziek wordt en we begrijpen dat je dit dan ook graag voor wilt zijn.

Waarvoor kan een Legionella filter gebruikt worden?

Er zijn verschillende manieren waarvoor jij gebruik maakt van water, zoals het douchen, het wassen van je handen of wanneer je even zin hebt in een lekker glaasje water. Het is in alle opzichten belangrijk dat het water schoon en vrij van bacteriën is, maar dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. Legionellabacteriën kunnen namelijk al snel in de waterleidingen terechtkomen en ze groeien in een warme temperatuur en tijdens het douchen of het wassen van je handen onder de kraan, zul je al snel warm water gebruiken. Daarom is het een zeer goed idee om een Legionella filter te plaatsen in de douchekop of in de kranen in je woning of je werk om de bacteriën uit het water te filteren. We hebben dan ook een enorm groot aanbod aan Legionalla filters, zoals een AS Tube filter, cBlue SC filter, Easy-Fix filter en een Inline filter om jouw douche of kraan te voorzien van de beste filter. Deze filters hebben allemaal verschillende eigenschappen, maar met altijd hetzelfde doel:

  • Het filteren van het water om bacteriën eruit te halen
  • Is altijd water- en energiebesparend
  • Zijn duurzaam door een lange levensduur

Doordat er meerdere Legionella filters zijn, kun je altijd een passende Legionella filter vinden. Zo kun je een keuze maken uit een Legionella filter die universeel inzetbaar is en bescherming biedt tegen bacteriën in je drinkwater, een filter waarmee je veilig kunt douchen omdat je deze eenvoudig in je douche kunt monteren en een filter met verschillende gebruiksduur van bijvoorbeeld 3 tot 5 maanden.

Bestel eenvoudig jouw ideale Legionella filter

Het heeft veel voordelen als je ervoor kiest om een filter te plaatsen tussen je kraan of douche om de bacteriën weg te houden. De filters zijn er namelijk zo op gemaakt dat de Legionellabacteriën niet in de waternevel eindigt, maar dat terwijl het water wel met dezelfde kracht uit je douche of kraan komt. Dat is wel zo ideaal, want er is namelijk niets zo vervelend als dat de druk van het water verminderd wordt. Om jouw badkamer of keuken van een Legionella filter te kunnen voorzien en ze vrij te houden van bacteriën, kun je deze eenvoudig bestellen op onze website www.legionelladouchekoppen.nl. Hier vind je het mooie aanbod en kun je zelf bepalen welke filter het meest geschikt is voor jouw woning of bedrijf. Hiermee voorkom je dat je ziek wordt van de Legionellabacteriën, bestel daarom snel jouw ideale filter!