Tip voor waterbedden in Helmond

Logo-Waterslaper

Voor waterbedden Helmond ben je bij Waterslaper aan het juiste adres voor ergonomisch en verantwoord slaapcomfort. Deze speciaalzaak is in de omgeving van Eindhoven, Tilburg en Helmond is zeer populair. 

Waarom kiezen voor Waterslaper

Waterslaper bestaat sinds 1987 en deze speciaalzaak is een van de pioniers die alle ‘stormen’  heeft doorstaan in de loop van de jaren. Door de meer dan 30 jaar ervaring heeft Waterslaper erg veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen zij de klant ook voorzien van een passend advies. De speciaalzaak heeft een showroom waar je verschillende waterbedden van de merken Pacific, WaCore, Dreamline, Bodyform en kline kunt vinden. 

ergoslap

Een zeer ruim assortiment 

Waterslaper biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor er zeer veel keuze is tussen de vele verschillende waterbedden die er aangeboden worden. Naast het ruime aanbod aan waterbedden zul je in het assortiment van deze speciaalzaak ook slaapsystemen vinden die aan worden geboden onder de naam van House Bedding. Deze slaapsystemen sluiten qua comfort aan op die van het waterbed waardoor de overstap ook niet groot zal zijn. Het zijn korte dezelfde vertrouwde mensen die een goede service aanbieden met een ander naambordje. 

Betrouwbaar advies 

Bart van de Rijt de eigenaar van het bedrijf is TÜV gecertificeerd kwaliteitsadviseur slapen sinds 2015. Hij is opgeleid aan de Swiss Bedding Academy. Deze opleiding en de 30 plus ervaring staan garant voor het meest betrouwbare advies. Voor waterbedden Helmond ben je bij de Waterslaper aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit waterbedden en betrouwbaar advies.