supereenvoudige slaapkamerbehangideeën

behang

Op zoek naar een supereenvoudige slaapkamerbehangideeën? We denken dat het gebruik van behang een van de eenvoudigste ideeën voor het inrichten van een slaapkamer is, waardoor je je ruimte kunt veranderen zonder al te veel tijd of geld te spenderen. Daarom hebben we al onze favoriete slaapkamerachtergronden opgesomd, dus of je nu van moderne graphics of trendy botanische producten houdt. En als je eenmaal je allerbelangrijkste keuze hebt gemaakt, bekijk dan een stapsgewijze handleiding voor het behangen van een muur. Op het internet zijn er vele te vinden.

Creëer een centraal punt met een fotobehang in de slaapkamer

Als je een statement wilt maken met je slaapkamerbehangideeën of een gemakkelijke manier wilt om een ​​ruimte volledig te transformeren, dan zijn muurschilderingen de juiste keuze. De oversized prints zijn een grote trend en de beste ervan zijn adembenemend mooi om te zien. Perfect voor alle slaapkamerstijlen, modern of traditioneel, er zijn opties beschikbaar voor iedereen.

Plaats Eijffinger behang van goud op alle vier de muren

Kun je je de laatste keer herinneren dat je een kamer met vier gouden bijpassende muren zag? Nee, dat kunnen de meeste mensen niet. Hoewel de kenmerkende ene gouden muur nog steeds goed mooi is, denken we dat het perfect aannemelijk is om ook die andere drie muren met Eijffinger behang van goud te bedekken. Als je een ontwerp en kleur kiest die niet al te overweldigend zijn, waardoor je slaapkamermeubilair en accessoires beter kunnen uitkomen, is dit Eijffinger behang een hele goede optie.

Eijffinger behang

Krijg het Scandinavische gevoel met een paneeleffect

Wanden met houten lambrisering zijn een prijzige decortrend, maar ze bestaan ​​al eeuwen en we zijn absoluut dol op de look. Goed nieuws is dat er nu een heleboel behangmerken op de trein springen en realistische behang met houteffect produceren, dus je kunt die rustieke look krijgen voor een fractie van de prijs.

Voeg hoogte toe aan een kleine ruimte met strepen

Niets zegt verfijning en elegantie zoals een onberispelijke verticale streep. En ligt het aan ons of lijkt een streep een slaapkamer altijd meteen een luxe hotelvibe te geven? Gestreept is ook een veilige manier om een ​​kleine slaapkamer groter te laten aanvoelen omdat het de muren verlengt, dit wordt goed bereikt door dit type Eijffinger behang.