Stucadoorsbedrijf in Eindhoven

stucadoorsbedrijf eindhoven

Het stucadoorsbedrijf in Eindhoven, beter bekend als 040stukadoor, heeft ons bijzonder goed geholpen. Een tijd geleden hebben wij een zeer grote verbouwing ondergaan. Alles was perfect uitgevoerd, alleen de muren en de plafonds moesten nog behandeld worden. Daarvoor hebben wij contact opgenomen met dit bedrijf. Op hun website staat een klantbeoordeling van een 8,4. Mede hierdoor hebben wij ook de knoop doorgehakt om met dit bedrijf in zee te gaan. Omdat wij niet voor verrassingen willen komen te staan, hebben wij eerst een offerte opgevraagd. Vrij snel kregen wij al een aanbod retour en deze was zeer aantrekkelijk. Hierop hebben wij een definitieve afspraak gemaakt.

Mooi stucwerk door het stucadoorsbedrijf in Eindhoven

Nadat er definitief een afspraak gemaakt was met dit bedrijf, kwamen twee jongens deze klus klaren. Voordat zij aan de slag gingen hebben zij eerst de woonkamer ingepakt met plastic. Op deze manier was knoeien niet mogelijk. Zeer professioneel zijn zij aan het werk gegaan en hebben een prachtig resultaat neergezet. De plafonds zien er weer stralend wit uit. Ook de muren zien er met het speciale stucwerk weer bijzonder mooi uit. Het geheel is prachtig om te zien en daar zijn wij bijzonder tevreden over.

Nadat deze jongens klaar waren met deze klus, hebben zij alles weer netjes opgeruimd. Het plastic wat in de kamer lag en ander, overbodig materiaal hebben zij weer mee terug genomen. Echt een top bedrijf!