Seniorenhulp

afgelopen jaar hebben wij de hulp ingeschakeld van Seniorenhulp, senioren hulp is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het helpen van ouderen. Het bedrijf is meer dan alleen een bedrijf is meer dan alleen een verhuisbedrijf, zo helpen ze ook met ontruiming en zorgen ze voor een goede oplevering, ook kunnen ze een inboedel voor je laten opkopen.

het bedrijf heeft mijn ouders in het afgelopen jaar veel geholpen met het verhuizen van de spullen. De familie had door de drukte zelf weinig tijd. Ik ben voor mijn ouder op zoek gegaan naar een bedrijf dat de juiste service aan mijn ouders zou kunnen aanbieden, en kwam toen terecht bij Seniorenhulp.

logo (1)

In het begin vonden mijn ouders het maar niks, het idee dat een bedrijf ze zou komen helpen met verhuizen en het selecteren van spulletjes vonden ze maar raar. Uiteindelijk hebben mijn ouders zich er bij neer gelegd en toen het bedrijf eenmaal bezig was vonden ze het heerlijk hoe het bedrijf te werk ging en daarnaast vonden ze het ook nog eens gezellig om de hele dag lekker bezig te zijn met gezellig mensen om hen heen.

De verhuizing verliep erg goed en mijn ouders waren zeer tevreden over de service die is verleend. Ze vonden het een erg leuke ervaring en hebben het er nog vaak over, wij als familie zijnde vinden het ook altijd leuk om te horen dat ze het zo leuk vonden om te verhuizen. Ondertussen genieten ze nu al even van hun nieuwe appartement. Bedankt mannen van Seniorenhulp.