Revivere: Traprenovatie in Horst / Sevenum van A tot Z.

Voor traprenovatie Horst / Sevenum staat het team van Revivere Traprenovatie voor u klaar. Omdat wij begrijpen dat een succesvolle traprenovatie begint met nauwkeurig inmeten op locatie hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio voor traprenovatie in Limburg. Binnen deze regio bieden wij traprenovatie van A tot Z aan, inclusief kosteloos & vrijblijvend inmeten. Vanuit ons kantoor in Tegelen en onze timmerwerkplaats in Boekend (Venlo) kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor een topkwaliteit traprenovatie van A tot Z met een snelle doorlooptijd en voor een scherp tarief. Revivere Traprenovatie Horst / Sevenum, wij laten uw trap weer leven!

 

Hoe werkt dit precies?

 

Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen snel en doelgericht aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van onze basis eiken trapbekleding op maat vervaardigd, tot en met een complete nieuwe trap inclusief trapbalustrade op maat.

En omdat wij begrijpen dat er meerdere ‘rotklusjes’ komen kijken bij een traprenovatie project, bieden wij diverse extra diensten aan zoals bijvoorbeeld het verwijderen van de bestaande trap(bekleding) en verfwerkzaamheden. Voor een traprenovatie in Horst en Sevenum, maar ook in Grubbervorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Meerlo, Tienray, Swolgen, Melderslo, Hegelsom, Meterik, America, Evertsoord en Kronenberg komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Hierbij kunnen wij praktisch altijd direct een prijsvoorstel (vaste prijs) afgeven.

 

Met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) bieden wij voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden. Wij staan voor topkwaliteit producten, in eigen beheer op maat vervaardigd, een scherpe prijs & een snelle doorlooptijd. Een trap bekleden in Horst / Sevenum begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!