Prachtige badkamermeubels met waskom

Ik had plannen om mijn badkamer flink te verbouwen. Het eerste waar ik naar zocht waren badkamermeubels met waskom. Om ideeën op te doen ging ik een beetje rond surfen op internet. Daarna had ik wel wat leuke ideeën opgedaan. Nu moest ik alleen nog online een winkel zoeken die badkamermeubels verkocht. Een goed vriendin van mij had de volledige inrichting van haar badkamer gekocht bij www.sanitear.nl. Ze was zeer positief over het ruime aanbod in verschillende stijlen en de zeer voordelige prijzen. Ook over de service was ze heel erg tevreden. Bij het leveren van de kranen waren ze een onderdeeltje vergeten. Di werd meteen dezelfde dag nog thuis gebracht.

Een Eye-catcher in de badkamer

Vol verbazing keek ik op de site van deze online shop. Genoeg keuze in badkamermeubels met waskom. Na lang wikken en wegen (omdat ik maar geen keuze kon maken) Koos ik voor een badkamermeubel in hoogglans wit. Deze heb ik meteen besteld. Omdat ik nog wat vragen had over de levertijd i.v.m. de verbouwing heb ik nog even een bericht gestuurd. Deze werd dezelfde dag nog beantwoord. Het was fijn dat de levertijd in overleg gedaan kon worden. Wanneer de verbouwing zo ver af was dat het badkamermeubel geplaatst kon worden konden we even bellen om dan gelijk een datum af te spreken. Wat een goede service. Het meubel met de waskommen is echt de Eye-catcher van de badkamer geworden. echt superblij mee.Een echte aanrader.