Plak het zelf raamfolie

Plak het zelf raamfolie

Voor in huis heb ik hele leuke plak het zelf raamfolie op het internet besteld. Mijn man en ik wonen samen met onze kinderen al een hele tijd in het zelfde huis en het werd tijd om alles eens op te knappen. Wij hebben de laatste tijd heel erg veel verbouwt in ons huis. Naast alle verbouwingen, hebben wij ook nieuwe meubels aangeschaft. Zo zag het zelfde huis er opeens heel anders uit. Op het internet ging ik opzoek naar leuke decoratie ideeën om alles af te maken. Ik zag een foto van een slaapkamer waar een leuke tekst boven het bed geplakt was.

Decoratie

plak het zelf raamfolie

Dat vond ik echt heel erg leuk en daarom ging ik opzoek naar plak het zelf raamfolie. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk op de webwinkel plakhetzelf.nl terecht. Daar kan jij zelf stickers ontwerpen. Dat vond ik erg leuk, zo kon ik echt iets persoonlijks aan mijn interieur toevoegen. Als eerste ontwierp ik een sticker voor op het keukenraam omdat ik zo van koken houd. Het leek mij ook leuk om iets voor in de slaapkamers te maken. De webshop verkoopt namelijk ook muurstickers. Aangezien de slaapkamer van mijn man en mij erg groot is, koos ik ook voor een groot lettertype. Als laatste ontwierp ik nog een hele leuke sticker voor op de kamer voor elk van onze kinderen.

Decoratie

Doe inspiratie op en ontwerp zelf

De plak het zelf raamfolie kwamen al snel bij mij thuis aan. Alles zag erg netjes verpakt en er was zelfs een aanwrijfspatel meegestuurd. Daarmee kon ik zelfs alle stickers aanbrengen. Dat ging echt veel makkelijker dan ik had gedacht. Er zaten nergens luchtbubbels onder door de handige aanwrijfspatel. Ons huis is nu echt helemaal af. Ik raad de stickers zeker aan als jij opzoek bent naar unieke decoratie.