Petite Friture Vertigo zorgt voor een prachtig lichtpatroon

Voor mensen die houden van bijzonder design kan het zeer de moeite waard zijn om even kennis te maken met de Petite Friture Vertigo hanglamp. Voor deze lamp geldt dat ze als het ware zweeft door de ruimte. Op deze manier slaagt ze er ook in om een prachtig lichtpatroon te realiseren. Het is de Franse designer Constance Guisset die aan de basis ligt van dit prachtige stukje design en verlichting. We kunnen in de praktijk alleen maar concluderen dat deze bijzondere lamp een absolute streling is voor het oog. Ze beschikt niet alleen over een fascinerend, maar bovendien ook nog eens over een tijdloos karakter. Zou jij nu ook graag meer te weten willen komen over deze speciale lamp? Dan moet je, je zeker even verdiepen in de informatie die we hieronder voor je hebben verzameld.

Welke verschillende exemplaren bestaan er van de Petite Friture Vertigo? 

Wanneer je van plan bent om een Petite Friture Vertigo te kopen zal je kunnen vaststellen dat er hierbij verschillende keuzes gemaakt kunnen worden. In eerste instantie is het zo dat er twee verschillende uitvoeringen op de markt zijn terug te vinden. We maken een onderscheid tussen:

  1. Een kleine uitvoering van 140 x 17 centimeter. 
  2. Een grote uitvoering van 200 x 17 centimeter. 

Voor beide uitvoeringen geldt uiteraard dat ze een zeer mooie meerwaarde kunnen betekenen voor de ruimte waarin ze worden opgehangen. Verder is het eveneens zo dat je een keuze kan maken uit meerdere verschillende kleuren. Ook dat kan zeer interessant zijn om te weten. Enkele mogelijkheden waar je wat dit betreft over beschikt zijn:

  • Wit.
  • Zwart.
  • Groen.
  • Koper.
  • Kever – Zwart Iriserend.
  • Kobalt.

Het feit dat je een keuze kan maken uit al deze verschillende opties zorgt er natuurlijk alleen maar voor dat je deze prachtige hanglamp nog geheel kan afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren ook. Het spreekt voor zich dat ook dit een voordeel is waar veel mensen best blij mee zijn.

Een tijdloze en bijzonder fascinerende lamp 

Voor de Petite Friture Vertigo geldt dat ze op heel veel verschillende manieren wordt beschreven. Eén van de manieren waarop ze wordt beschreven stelt dat ze over een zeer tijdloos karakter beschikt. Dat is niet onbelangrijk. Voor menig aantal mensen geldt dat ze er op een bepaald moment voor kiezen om over te gaan tot het kopen van een bepaalde lamp die over zeer specifieke en vooral ook tijdgebonden eigenschappen beschikt. Dat is doorgaans niet bepaald een interessante keuze. Wil jij dus met andere woorden ook graag kunnen rekenen op een echt interessante lamp die niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst over een zeer actueel en gewild karakter zal beschikken? Dan is het zeker interessant om te overwegen om dit exemplaar aan te schaffen.

Een absolute meerwaarde voor in elk interieur

De verlichting waar we tegenwoordig gebruik van maken is zoveel meer dan enkel en alleen verlichting. Niet zelden willen we dan ook graag dat de lampen die we integreren in ons interieur over unieke eigenschappen beschikken. Dat geldt zeker voor deze bijzondere Petite Friture Vertigo. Het mag dan ook duidelijk zijn, de aankoop van deze lamp is zonder meer het overwegen waard.