Oud ijzer laten ophalen in de omgeving van Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner, die uw oud ijzer in Arnhem komt ophalen? Wij als bedrijf waren op zoek naar een ander bedrijf in Arnhem, die voor ons het oud ijzer kon ophalen en op een goede manier kan verbranden. De fabriek waar ik van de baas ben, maakt veel gebruik van ijzer en wij maken daar allerlei soorten producten mee die we weer doorverkopen aan onze klanten. Alleen soms houden we ijzer over dat we niet meer kunnen gebruiken in producten of dat te oud is. Onze stapel met oud ijzer wordt steeds groter en groter en nu moeten we iemand hebben die dit voor ons elke maand weg wil halen.

Welk bedrijf kon voor ons oud ijzer ophalen uit Arnhem?

Eigenlijk had ik geen idee of er überhaupt een bedrijf was dat alleen oud ijzer opgehaald uit de omgeving van Arnhem. Ik dacht eerste dat we dit gewoon aan de vuilnismannen mee konden geven. Dat heb ik ook op een gegeven moment geprobeerd, maar toen zeiden ze dat we een speciaal bedrijf daarvoor moest komen. Ik vroeg meteen of ze er toevallig eentje kende die hier in de omgeving zat. Een van die mannen zei het bedrijf Chris Struijk en dat ze daar vaker mee samen hadden gewerkt. Ik ben meteen hun website gaan zoeken en zag meteen dat ze veel ervaring hierin hadden. Dus heb ik contact opgenomen met het bedrijf om te kijken of ze ons konden helpen.

Chris Struijk is de specialist

Na een goed gesprek via de telefoon, heb ik geregeld dat ze één keer in de maand zouden komen om het oud ijzer van ons te komen ophalen. Ik zou daarvoor een maandelijks bedrag ervoor betalen maar gelukkig was het niet duur. Ze hebben zich ook goed aan de afspraken gehouden en komen per maand langs om alles veilig en netjes te vervoeren. Ik kan Chris Struijk niet genoeg bedanken hiervoor.

Contact

Wilt u ook meer weten over de diensten van Chris Struijk? Bekijk dan de website van Chris Struijk via www.oudijzer-metaal.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en wat zij voor u kunnen betekenen. ZIj staan graag klaar om uw oud ijzer op te halen voor een goede prijs.