Nieuwe PVC vloer in uw winkel nodig?

Nieuwe PVC vloer voor in uw winkel

Heeft u een nieuwe PVC vloer voor in uw winkel nodig? PVC vloeren zijn ideale en sterke vloeren voor plekken waar veel mensen komen. In dit blog vertellen wij u meer over de fijne voordelen van PVC vloeren en waarom ze zo geschikt zijn voor in uw winkel. Lees dit blog nu snel verder!

Vuilafstotend, sterk en geluiddempend

Heeft u een nieuwe PVC vloer in uw winkel nodig? Een ander bekende benaming voor de PVC vloer is vinyl vloer. De PVC vloer is een uitstekende vloer om in de winkel te leggen. PVC vloeren hebben namelijk een toplaag dat vuilafstotend is, ideaal voor in uw winkel waar klanten van alles meedragen onder hun schoenen! De vloer is eenvoudig schoon te maken, ook wel onderhoudsarm genoemd, Vinyl vloeren zijn sterk, krasvrij, geluiddempend en gaan lang mee. Al deze voordelen bleven niet onopgemerkt bij andere winkeleigenaren voor u.

PVC in diverse producten

Wist u dat PVC een van de meest gebruikte soorten kunststof is? Maar wat is PVC dan precies vraagt u zich misschien af? PVC staat voor polyvinylchloride. De kans is groot dat u ergens in uw winkel al gebruik maakt van PVC. Zo komt het veel terug in speelgoed, kozijnen, leidingen en meer! Dagelijks worden veel producten gemaakt van dit materiaal. Maar PVC is het meest bekend als vloer.

Kenmerken van PVC

U herkent een PVC vloer aan dat hij stevig is en licht van gewicht en uitermate slijtvast. Het is dus niet vreemd dat dit materiaal veel gebruikt wordt in producten. U ziet PVC vloeren voornamelijk als stroken of als tegels. De toplaag is van groot belang, het beschermt de vloer tegen inloop van vuil en vocht. Een goede kwaliteit PVC vloer heeft een toplaag van minstens 0,4 millimeter. Wilt u graag meer lezen over PVC vloeren voor in winkels? Je leest de leukste artikelen op deze blog website!