Nieuwbouwhuis van onze dromen

Makelaar

Het kopen van een huis is in deze tijd waarin de huizenmarkt oververhit is, niet makkelijk. Alles behalve zelfs! Wanneer u een bod probeert te plaatsen, is de kans groot dat een andere bieder boven de vraagprijs biedt. Daarom besloten wij te kiezen voor een nieuwbouwhuis. De verkoopprijzen van deze huizen zijn vast, waardoor de kans groter is dat u de gelukkige eigenaar wordt van de woning. Dankzij de deskundige hulp van de makelaars van Van der Horst Makelaars wonen wij in een spiksplinternieuwe woning die compleet naar wens is.

Makelaar inschakelen

Anders dan de aankoop van een bestaande woning

We begonnen natuurlijk met het bekijken van de verschillende nieuwbouwprojecten. Welke buurt vinden we leuk, wanneer worden de huizen opgeleverd, welke woning kunnen wij financieren? Maar dat is nog niet alles! Het kopen van een nieuwbouwwoning is anders dan de aankoop van een bestaande woning. Zo bespaart u vele kosten, maar betaalt u vaak dubbele lasten als u al een eigen woning of een huurwoning heeft. Over deze en andere zaken omtrent de aankoop van een nieuwbouwwoning kunnen de makelaars u adviseren.

Deskundig advies

De medewerkers van Van der Horst Makelaars weten alles over nieuwbouw. Over hoe het zit met de bouwrente, meerwerk, de aannemingsovereenkomst, de bouw, de financiering, de oplevering en de afhandeling bij de notaris. Heeft u nieuwbouwhuis gekocht en heeft u specifieke wensen voor de ontwikkelingen rondom de bouw? Die kunt u gerust aan de makelaars doorgeven. Dat hebben wij ook gedaan! Hierdoor werd de woning precies naar wens.

Huis kopen

Tevreden klanten

Ongeveer een jaar nadat we een optie deden op het huis, konden we er in trekken. Een prachtig huis dat helemaal nieuw is. Overal zit dubbel glas in, de kozijnen en het dak zijn nieuw. Echt alles is nieuw, waardoor we jarenlang geen omkijken hebben naar het onderhoud aan de woning. Wilt u uw woning verkopen? Maak dan gebruik van de gratis tool voor waardebepaling! Of zoekt u ook een woning, net zoals wij toentertijd? Wij kunnen de diensten van deze makelaar in Nijkerk ten zeerste aanraden!