Niet alleen voor bedden

Beddenplein

De naam van de webshop doet vermoeden dat je er alleen maar bedden kunt kopen. Maar het Beddenplein is meer dan alleen bedden, ook matrassen en dekbedden kun je hier kopen. Alle gangbare maten voor bedden zijn hier te koop, maar dekbedovertrekken vind je ook in het assortiment van de webwinkel. De lattenbodems die te koop zijn kun je ook in verstelbare modellen krijgen, zowel handmatig te verstellen als elektrisch.  

Beddenplein

Gespecialiseerd in boxsprings 

Voorheen werd er veel gebruikt gemaakt van lage bedden omdat dit makkelijk was om in bed te stappen. Tegenwoordig worden boxsprings veel verkocht omdat deze hoger zijn, in en uit bed stappen is daardoor zeer eenvoudig. Matrassen zijn ook in verschillende soorten verkrijgbaar, de matrassen die helemaal naar je lichaam gaan staan worden veel verkocht. Bij het Beddenplein kun je een compleet aangekleed bed kopen, van de bed ombouw tot aan het dekbed. Je hoeft niet meer naar een andere winkel toe wat ook een voordeel op zich is.  

Beddenplein

Goede lighouding 

Welke houding je ook hebt als je slaapt, bij het Beddenplein vind je altijd wel een geschikt bed om goed uit te rusten. Iedereen verliest vocht tijdens de slaap, de matrassen zorgen voor een goede luchtcirculatie zodat je altijd een fris en hygiënisch bed houdt. Naast alle praktische functies zien de bedden van de webshop er ook prachtig uit, de verschillende stoffen en modellen maken dat een boxspring in ieder interieur past. Eigenlijk is iedere kleur beschikbaar in het assortiment, van hypermodern tot een authentiek model.