Multifunctional zitelementen beton bij jou in de buurt?

BBDLAOP01Zijn jullie al bekend met de firma HeBlad? Voor de mensen die ze nog niet kennen, wil ik hier vandaag graag over gaan hebben. Zij hebben namelijk bij mij in de buurt uitstekend werk geleverd. Namelijk dat zij een zitelementen beton hebben geplaatst in het speeltuintje. Het resultaat is zo mooi geworden dat ik heb besloten om hier een artikel over te gaan schrijven. Voor het beeld zal ik enkele afbeeldingen in dit blog plaatsen zodat jullie dit ook kunnen zien. Deze firma doet overigens nog veel meer, namelijk plaatsen van tafeltennis tafels, picknicksets banken etc. Dit ongeacht de locatie, of dit nu schoolpleinen, parken of andere openbare ruimtes zijn.

mastheader_tekst_7

Jarenlange ervaring in beton

20140414_145713Door de jaren heen hebben zij zich steeds ontwikkeld en doen ze inmiddels meer als alleen pingpongtafels plaatsen. Zoals ik net al aan gaf doen zij vrijwel alles op gebied van beton. Wanneer jij een betonnen zitelement wilt plaatsen dan heb je bij HeBank verschillende opties. Zo hebben zij de standaard basic zitelementen beton. Dit is een bankje uit een stuk beton, deze is perfect te combineren met een picknicktafel of tafeltennistafel. Maar je kunt deze ook uitbreiden door er een bamboe leuning of zitting bij te nemen. Alle banken worden overigens duurzaam gemaakt zodat je er geen werk aan hebt. Dus lijkt dit iets voor bij jou in de buurt? Dan geef ik jou als tip mee om eens naar pingpongtafel.nl te gaan en kijk zelf wat voor opties je hebt. Ik kan in mijn blog niet alles benoemen, want dat is nou eenmaal te veel. Heb je nog vragen aan mij? Dan nodig ik jou uit om eens onderaan dit blog te reageren.