Makelaar Nijmegen

Huis kopen

De Makelaar Nijmegen kan helpen met het verkopen, aankopen of taxeren van een woning of bedrijf. Hierdoor weet je zeker dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Helemaal wanneer je van plan bent om jouw woning in de verkoop te doen en hiervoor op zoek te gaan naar een ander huis.

Homan Makelaardij heeft ons hierbij enorm geholpen. Alleen al het in de verkoop zetten van onze eigen woning was al een hele opgave, een klus die wij nooit zelf hadden kunnen regelen.

Woning taxeren

Waardebepaling of taxatie via makelaar Nijmegen aanvragen

Het is natuurlijk handig als je weet wat jouw woning op de huizenmarkt kan opbrengen. Hier kan je op diverse manieren aan komen. Als eerste is het mogelijk om door middel van een waardebepaling erachter te komen wat jouw huis nog kan opleveren. Op deze manier erachter komen is geheel gratis en vrijblijvend. Hiervoor kan je via Homan Makelaardij, online, een formulier invullen. Maar je kan er ook voor kiezen om een taxatie uit te laten voeren. Echter kost dit wel geld en is bindend. De makelaar kan jou hier alles over vertellen en je door dit proces heen helpen.

Homan Makelaardij

Omdat wij zelf op zoek waren naar een ander huis, zijn wij ook bij Homan Makelaardij terecht gekomen. Zij hebben ons bijzonder goed geholpen met de verkoop van onze oude woning en het vinden van onze huidige woning.