Een maatwerk dorpel eenvoudig online bestellen bij NATUURSTEENvakman.nl!

Een dorpel op maat kopen doet u bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een gerichte collectie dorpels, ook wel binnendorpel en deurdorpel genoemd, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Naast hardstenen dorpels vindt u bij ons ook prachtige composiet dorpels, in een grote diversiteit aan kleurtinten. Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen leveren wij uw maatwerk dorpel voor binnen voordelig & snel. Wij staan hierbij garant voor binnen deurdorpels op maat, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd.

 

 

Online bestellen, hoe werkt dit?

NATUURSTEENvakman

Op de product detailpagina van de door u gewenste dorpel kunt u de gewenste lengte invoeren (in cm), de exacte  prijs wordt na een klik op ‘bereken’ direct getoond. Standaard gaan wij ervan uit dat u de dorpel ‘recht gezaagd’ op maat wenst te ontvangen. Dit is de meest gekozen optie bij onze binnendeur dorpels. Deze optie is dan onderdeel van onze vaste & scherpe prijs. Daarnaast kunt u de volgende maatwerk afwerkingen selecteren (voor een vaste & scherpe prijs uiteraard): In verstek gezaagd (1 of 2 kanten), met een hoek uitgezaagd (1 of 2 kanten) en één kant in verstek + één kant met een hoek uitgezaagd. U kunt de gewenste maatwerk afwerking eenvoudig selecteren, ook hierbij wordt de prijs direct ge-update. Dorpel op maat gezaagd bij NATUURSTEENvakman.nl!

 

LET OP: Indien u kiest voor een maatwerk afwerking, verschijnt er tevens een opmerkingenveld waarin u de benodigde specificaties in kunt vullen. Tevens vindt u hierbij een link naar een pagina met uitgebreide informatie over de aanleverspecificaties. Wij verzoeken u om de specificaties op deze manier aan te leveren, zodat wij uw bestelling goed & snel kunnen verwerken.

Twijfelt u nog maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm. Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!