LED TL: de nieuwe revolutie van industriële verlichting

Standaard tl-buizen zijn al jaren uit de mode. Alles gaat nu over Ledverlichting. Maar waarom kan je deze twee niet combineren om alsnog het gemak van tl-buizen te hebben, maar wel met de innovatie van ledverlichting? Hier dacht Lightexpert hetzelfde over en daarom biedt deze gigant in de verkoop van verlichting de zogeheten LED TL lampen aan. Dit zijn ledlampen, maar wel lampen die direct als vervanger van de standaard tl-buis kunnen dienen. Meteen is je gymzaal, kantine, entreehal of andere grote ruimte verlicht met de juiste verlichting in zowel op het gebied van het formaat als de duurzaamheid.

Het beste van beide werelden

LED TL is een combinatie van alle positieve punten van beide lampen, terwijl het de negatieve punten heeft weggelaten. Tl-lampen bijvoorbeeld kunnen wanneer ze aanstaan gaan flikkeren, wat een enorme doorn in het oog is als dit te vaak gebeurt wanneer je in de ruimte staat. Daartegenover duurde het bij ledlampen altijd erg lang voordat de lampen op vol licht stonden wanneer je ze had aangeklikt. Bij LED TL zijn beide minpunten verholpen. LED TL lampen gaan direct wanneer je op de knop drukt aan, zodat je niet hoeft te wachten totdat je genoeg licht hebt. Daartegenover is deze felle lichtbundel constant gelijk. LED TL zal niet gaan flikkeren, hoe lang je de lampen ook achter elkaar aan hebt staan.

Besparen op je rekening

LED TL wordt in steeds meer gebouwen gebruikt, van scholen tot ziekenhuizen. Dit zijn vooral plekken waar de lampen langdurig of zelfs de hele dag door aan moeten staan, en dit vreet natuurlijk stroom die toch betaald moet worden. Door over te stappen op LED TL kan je gigantisch besparen op je energierekening, omdat de LED TL lampen veel minder energie verbruiken dan ouderwetse tl-lampen. En dat terwijl ze minstens zo goed licht geven en dat zonder te flikkeren. Overstappen op LED TL is een zeer logische keuze om te doen voor jouw openbare ruimte en de professionals van Lightexperts helpen je graag met het kiezen van de juiste lampen.