Koken met de quooker combi

quooker combi

De quooker combi kan gecombineerd worden met 3 soorten boilers, deze zorgen allemaal voor altijd kokend water, dit is handig als je vaak kokend water nodig hebt, en iedereen heeft dat vaak nodig. met deze combi kan je dus alleen. Een Quooker combi gaat vanaf de prijs 995 euro en kan oplopen tot ongeveer 3595 euro. De combi Quooker.

Je hebt een Quooker combi en en combi + het verschil is dat bij de combi+ d]] een koud en een warm watertoevoer hebt. Een combi is vaak de meest voor de hand liggende keuze omdat deze vaak het handigst zijn, hiernaast wordt het geleverd inclusief kokend water reservoir. Wat natuurlijk erg belangrijk is.

welk Reservoir heb je nodig?

Zoals gezegd heeft quooker verschillende reservoirs, ze hebben de pro3-var voor direct koud water, de combi voor direct kokend en warm water en de combi+ voor direct kokend en onbeperkt water. al deze reservoir zorgen ervoor dat de energie erg laag is, zo is de stand-by stand maar 5 cent per dag. Er is nog een versie daar boven namelijk de quooker cube die zorgt voor als extra ook nog bruisend water.