Industriële inrichting 

leren plankdrager

Een van de meest voorkomende inrichtingen op het moment is de industriële inrichting. Deze donkere look met aardetinten is perfect als je een grote en lichte woning hebt met veel ramen. Natuurlijk kan je er een eigen stijl van maken maar over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van beton, onbewerkt hout en imitatieleer. Je kan hier dus denken aan een betonnen muur met een onbewerkte plank met leren plankdrager. Buiten dat zijn er ook nog heel veel andere soorten accessoires die je kan gebruiken voor in een industriële inrichting.

leren plankdrager

Planten

Over het algemeen heeft een industriële inrichting niet veel kleur. Als er gebruik wordt gemaakt van kleur dan is dit groen en in de vorm van planten. Denk aan mooie cactussen of een grote kamerplant. Je hoeft er ook zeker niet op te besparen, hoe meer planten hoe meer sfeer er in je huis komt. Je kan ze eventueel gewoon op de grond zetten maar op de tafel of plank kan ook erg leuk zijn. Zoek er een passende bloempot bij van staal, beton of ijzer.

Lampen

Omdat de meubels en kleuren van het huis zelf al wat donkerder zijn is het wel zo fijn als je goed licht hebt. Hiervoor kan je verschillende soorten lampen voor kiezen. Denk aan vloerlampen, muurlampen en werklampen. Een simpele zwarte metalen lamp past hier perfect bij. Of een grote vloerlamp met een betonnen lampenkap. Houdt rekening met de ruimte van je woning je hoeft niet in elke hoek een lamp te zetten.