In de omgeving Amsterdam wonen?

Amsterdam huizen kopen

Een gewilde plek om te wonen Amsterdam, wil je daar in de omgeving of in Amsterdam zelf een huis kopen moet je goed weten hoe de markt in elkaar zit. Met een Amsterdan makelaar in de hand ben je er zeker van, dat je zowel bij aan als verkoop van een woning het goede traject bewandeld. Bij verkoop wil je een goede en eerlijke prijs voor je woning krijgen, en bij de koop van een woning wil je niet teveel betalen maar de prijs die een woning waard is. Fransen & Kroes weten precies wat er in de markt omgaat, zodat zij je uitstekend kunnen informeren en bijstaan.

Huis kopen in Amsterdam

Je droomhuis vinden

Wil je een huis kopen dan is het niet gek dat je eisen hebt, niet voor niets betaal je iedere maand je hypotheek. Met andere woorden het moet je droomhuis zijn, met een Amsterdam makelaar die je bijstaat vind je deze woning zeker. Om te beginnen moet natuurlijk duidelijk zijn wat je wensen zijn op woongebied, maar ook hoeveel kamers je wenst en in welke buurt je wilt wonen. Op deze manier kom je erachter wat je droomhuis is en waar deze misschien wel te koop is. Er wordt een profiel gemaakt, zodat de makelaar de wensen altijd bij de hand heeft. 

Verkopen van je woning

Bij het verkopen van je woning wil je altijd de beste prijs, en dat je woning goed in de markt wordt gezet. Het aanbod op bijvoorbeeld Funda is enorm, toch kun je met mooie foto’s en goede teksten boven andere woningen uitkomen. Met een video van de omgeving waar de woning staat, laat je iedereen versteld staan met de opnames die er te zien zijn. Op deze manier komen er veel gegadigden op de woning af, met de Amsterdam makelaar behaal je altijd de beste prijs voor je woning. Voor de verkoop is geen taxatie nodig, maar is een waardebepaling voldoende. Ook hierbij kan Franden & Kroes je helpen.