Houten etagere voor jouw interieur

houten etagere

Laatst ben ik opzoek gegaan naar een mooie houten etagere, nadat ik die voorbij heb zien komen bij een kennis. Mijn man en ik waren namelijk naar een feestje van een collega van mijn man. Daar zag ik het decoratie stuk staan en was opslag verlieft. Het zag er zo leuk uit hoe zij het gedecoreerd had. Toen ik thuis kwam, heb ik op het internet naar iets soortgelijks gezocht. Dat was best een zoektocht, want ze zagen er niet allemaal even mooi uit. Uiteindelijk kwam ik op de webshop van Decoratietakken terecht. Ik zag gelijk dat zij precies het stuk aanboden waar naar ik opzoek was.

Decoratie

Een leuke houten etagere voor op de tafel

De houten etagere deed ik direct in mijn winkelmandje. Het leuke aan het product is dat jij het zelf kan decoreren. De ene keer kun jij op de verschillende lagen dingen leggen die met de kerst te maken heeft en de andere keer weer iets zomers. Zelf was ik van plan om hem op de eettafel te gaan zetten. Daar staat hij leuk in het zicht. Toen ik wat verder keek op de webshop, kwam ik nog een heleboel andere leuke spulletjes tegen. Ik kon het niet laten om nog wat extra dingen mee te bestellen.

Decoratie

Een assortiment vol leuke decoratie

Zo koos ik naast de mooie houten etagere ook een mooie tak uit. Die zou echt heel erg leuk staan naast de bank in de woonkamer verwachtte ik. Op deze manier breng ik ook wat meer natuurlijke elementen in mijn interieur. Nadat ik de bestelling geplaatst had, kwam het al heel erg snel binnen. Alles zat goed verpakt in de doos. Ik ben er nog steeds echt heel erg blij mee. Stiekem heb ik al een volgend product op het oog wat ik wil bestellen van de webshop.