Handgemaakte keuken(s) bekijken

Handgemaakte keuken(s)

Onlangs hebben wij ons oog laten vallen op handgemaakte keuken(s) Al een tijd was ons plan om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen en hiervoor waren wij al naar meerdere winkels geweest. Natuurlijk hebben wij wel mooie modellen voorbij zien komen, maar net niet wat wij wilden hebben. Het kwam er vaak op neer dat de afwerking niet echt ons ding was. Soms zaten er kasten bij waar wij onze vraagtekens bij zette. Zoals bijvoorbeeld zo een apothekerskast. Deze kan je uitschuiven en aan twee kanten bekijken. Natuurlijk is dat een geweldige oplossing als je een kleine keuken hebt, want deze kast neemt niet veel ruimte in beslag, maar heeft een zeer grote inhoud. 

Mooie handgemaakte keuken(s) kan je bij Middelkoop vinden

Omdat wij in de winkels in onze omgeving niet konden slagen zijn wij verder gaan kijken. Hier kwamen wij bij Middelkoop keukens uit. Dit bedrijf heeft onlangs het 80 jarige jubileum gevierd en hebben niet voor niets het landelijk predicaat “Keukendetaillist van het Jaar” ontvangen. Eindelijk een adres gevonden, waar je geheel naar eigen keuze een model kan laten maken. Dit was echt waarna wij al een tijd op zoek waren. Nu kunnen wij een kookeiland en de bijbehorende kasten geheel naar eigen wens laten maken. Natuurlijk hebben wij eerst hier een gesprek gehad, om onze wensen kenbaar te maken. Je kan natuurlijk de leukste wensen hebben, maar de vraag is altijd of deze wel haalbaar zijn. Bovendien willen wij er wel geld aan uitgeven, maar niet al te veel.  Handgemaakte keuken(s)

Afspraak gemaakt voor inmeten van de keuken

Ons gesprek bij Middelkoop was uitstekend verlopen. Onze wensen waren haalbaar en nadat er een paar kleine details werden gewijzigd werd er een afspraak gemaakt, zodat er iemand langs zal komen om de juiste maten te nemen. Hierdoor voorkom je dat er meetfouten gemaakt worden en dat is alleen maar beter. Je moet er niet aan denken dat jezelf de verantwoording heb voor het opmeten van deze ruimte. Je hoeft maar een klein foutje te maken en de hele bestelling kan niet geplaatst worden.

Definitieve bestelling gemaakt

Tot op de centimeter nauwkeurig werden alle maten opgemeten en genoteerd. Het was een zeer precieze klus, maar daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken. Al met al kon dan eindelijk de definitieve bestelling geplaatst worden. Wij hebben voor een mooie landelijk model gekozen, maar daar hebben wij wel de tijd voor genomen om zeker te weten dat dit model de juiste keuze was. Want als je bij dit bedrijf gaat kijken, weet je bijna door de bomen het bos niet meer te vinden. Hier hebben wij namelijk een zeer uitgebreide keuze aan modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een landelijk model, een klassiek model of een budget keuken. Om precies te weten te komen welk model heet beste bij jouw droomwensen past, kan je eerst op deze website gaan kijken. Ook kan je natuurlijk meteen een afspraak maken om met eigen ogen te bekijken wat hier zoal mogelijk is.

De keuken wordt gemonteerd

Vandaag is de grote dag, wij krijgen onze nieuwe keuken geleverd. Een zeer spannende dag, vooral omdat wij heier al zo lang naar uitgekeken hebben. Speciaal voor deze dag hebben wij een vrije dag genomen, want hier wilden wij beiden bij zijn. Natuurlijk stap voor stap foto’s maken van de het plaatsen. Kunnen wij hier altijd weer naar kijken. De monteurs waren al vroeg aan de deur, precies zoals afgesproken. De oude keuken was er al eerder uitgehaald en nu was het D-day. Stap voor stap zagen wij van onze kookruimte weer een geheel worden. Alles werd precies gemonteerd en neergezet. Ik kon haast niet wachten tot ik hier gebruik van kon maken. Maar het wachten was het zeker waard.  Handgemaakte keuken(s)

Een droomkeuken

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en tot op heden geniet ik nog steeds van onze nieuwe kookruimte. Wat een genot om hier nu het eten in klaar te maken. Maar niet alleen dat, alles is zo perfect afgewerkt dat zelfs het schoonmaken een stuk makkelijker gaat. Bij mijn vorige model zaten er veel hoeken en gaten in, waar het vuil in bleef zitten. Nu heb ik een zeer mooi aanrechtblad die helemaal egaal is. Ook heb ik nu een zeer mooie ruimte om alle potjes en pannen in op te ruimen. De pannen hingen normaal boven mijn aanrecht tegen de muur. Wat een zeer slordige indruk maakte. Wij zijn zeer tevreden en superblij met onze mooie, nieuwe, handgemaakte keuken(s) en kunnen iedereen Middelkoop keukens aanraden.