Glasfolie van windowdeco is een echte aanrader!

 

 

Beste lezers, leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn wonen blog. Glasfolie van windowdeco is het onderwerp van vandaag. Zoals jullie weten vindt ik het leuk om al mijn ervaringen betreft wonen, met jullie te delen. Ik vindt dit erg leuk om te doen en het is ook een zeer grote hobby van mijzelf. Afgelopen maand was het huisnummer bordje van mijn woning echt toe aan vervanging. Ik wilde het gaan oplossen met iets speciaals, ik wilde een speciaal nummer bordje aan schaffen. Op het internet ging ik een beetje zoeken van de hak op de tak. Binnen enkele minuten kwam ik opeens terecht op de website windowdeco.nl. Op deze site kon je een huisnummer laten bedrukken op glasfolie, en dan uiteindelijk plaatsen op je woning. Mij leek dit een goede oplossing om mijn oude huisnummer bordje te gaan vervangen. Natuurlijk nam ik eerst contact op met dit bedrijf, want ik wilde de kosten weten. Na een goed gesprek besloot ik om glasfolie van windowdeco aan te schaffen!

Blij met het eindresultaat!

Mijn huisnummer bordje is vervangen, en ik er blij mee. Het ziet er super mooi uit en het oogt netjes. De kwaliteit is ook zeer goed, en het is water bestendig. Het is een leuke kleine verandering aan mijn woning, waar ik erg blij mee ben. Wil jij een huisnummer bordje laten vervangen? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande link.