Gezocht; tegelzetter in Eindhoven

Onlangs hadden wij de advertentie, gezocht, tegelzetter in Eindhoven in de plaatselijke krant en op het internet gezet. Binnen een paar minuten hadden wij al meerdere keren de naam van 040tegelzetter doorgekregen. Via deze website zijn wij gaan kijken wie achter de naam van dit bedrijf zat. Meteen zagen wij ook een klant review staan van een 8,4 en toen wisten wij al meer dan voldoende. Wij waren namelijk op zoek naar een bedrijf die de service hoog in het vaandel heeft staan en bijzonder goed werk levert. Dit bedrijf was precies wat wij zochten en hiermee hebben wij een afspraak gemaakt.

tegelzetter Eindhoven

Goede tegelzetter in Eindhoven gevonden

Nadat wij een afspraak met 040tegelzetter hadden gemaakt, is er iemand bij ons thuis geweest. Het was namelijk de bedoeling om in onze woonkamer plavuizen te laten leggen. Tijdens het bezoek van deze medewerker werd er gekeken welk soort en model tegel het beste in onze woning zal passen. Omdat wij niet voor verrassingen wilden komen te staan, hebben wij eerst een offerte aangevraagd. Nadat wij deze hadden gekregen en bij onze goedkeuring is het tegelzetbedrijf aan de slag gegaan op de afgesproken datum.

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat wij onze plavuizen hebben laten leggen. Het resultaat mag er zeker wezen. Zowel de service maar ook de vakkundigheid van dit tegelzet bedrijf mag er zeker wezen. Wij geven dit bedrijf een dikke 10!