Gevelherstel, mijn gevel is als nieuw

Gevelherstel

Weg met die lelijke krassen dankzij gevelherstel

Hé hé, eindelijk van die afschuwelijke krassen af. Bij mijn bedrijf heeft tegen mijn gevel een grote bloempot bij mijn gevel gestaan. Deze bloempot heeft op de een of andere manier van die lelijke krassen gemaakt. Daar kwam ik achter toen de plant dood was en ik de bloempot wilde weg doen. De krassen was nou geen goede promotie voor mijn bedrijf. Dus ik dacht ik schakel Dr. Vinyl in. Ik kende ze namelijk al, want eerder had ik mijn kozijnen laten repareren door hen. Dat was toen netjes gedaan door hun voor een goede prijs.

Gevelherstel

De originele structuur is weer terug

Wat ben ik blij dat de originele structuur van mijn aluminium gevel weer terug is. Ik vind het zo’n mooie structuur en het had ook best wat gekost toen ik de aluminium gevel aanschafte. Dus het was van hoogste belang dat ik de originele structuur behield. Voor de rest werd ik goed behandeld door Dr. Vinyl. Het verbaasde me hoe snel ze klaar waren, ik had verwacht dat het veel langer zou duren. Daarom kan ik met zekerheid met zoveel pluspunten het aanraden om uw gevel te laten repareren bij Dr. Vinyl!