Geschikt voor ieder soort badkamer

badkamers Van Heck

Waar de een helemaal weg is van een badkamer met strakke lijnen uitgevoerd in zwart en wit, droomt de ander ervan om in een gietijzeren bad op pootjes te liggen in een klassiek uitgevoerde badkamer. Waar je ook van houd of wat je ook mooi vindt, met badkamers van Heck heb je altijd de badkamer die je zoekt. Schitterend modern uitgevoerd, of klassiek met een modern tintje of omgekeerd. Mooi gecombineerd zodat de badkamers in iedere woning passen.

Hoeft niet een stijl te zijn

Het combineren met verschillende materialen maakt juist een badkamer uniek, maak je gebruik van houten badkamermeubels dan weet je zeker dat je een levendige badkamer krijgt. Hout werkt namelijk, omdat je te maken hebt met vocht en warmte word je meubel ook alleen maar mooier met de jaren. Het badkamermeubel gaat er ook ouder uitzien, waardoor je een prachtige klassieke uitvoering krijgt. Natuurlijk kun je ook gaan voor een geschilderd model, waarbij je minder veroudering ziet.

badkamers Van Heck

Combineren met sanitair

De combinatie van modern en klassiek sanitair is een combinatie die veel wordt gebruikt in een badkamer, neem bijvoorbeeld een goudkleurige kraan met een badkamermeubel van donker eiken geeft een erg mooi effect. Omdat de kraan mat is, krijg je toch een klassiek effect. Badkamers Van Heck kun je op alle mogelijke manieren samenstellen, met verschillende baden en douchen om je droombadkamer te maken. Of je nu in een moderne nieuwbouwwoning woont, of een jaren 30 woning in klassieke stijl. Een badkamer van Van Heck past in ieder soort woning.