Folie voor de ramen

Raamfolie

Folie is niet alleen geschikt om meubels te beplakken, ook voor ramen heeft tafelzeilonline vele soorten folie beschikbaar in het assortiment. We kennen allemaal wel de bekende inkijk plaatsen zoals de ruit van de voordeur of het keukenraam. Naast de privacy is de folie ook nog eens leuk ter decoratie, zeker bij grote glaspartijen in de woonkamer. Raamfolie kun je ook gebruiken als zonwering, tegenwoordig heb je folie voor de ramen die ook nog eens de zon tegenhoudt en verkleuring van je meubels en gordijnen tegengaat. 

Breng de folie aan op ooghoogte 

Raamfolie

Een strook raamfolie is meestal al voldoende om inkijk tegen te gaan, de meeste stroken worden aangebracht tussen de 1.40 m en 1.80 m hoogte. Mensen die langslopen kunnen dan niet meer bij je naar binnen kijken, heb je een raam in je voordeur dan kun je ervoor kiezen deze geheel te beplakken met folie. De folie houdt ook warmte tegen, ook zonlicht waardoor je meubels minder snel verkleuren. Zowel egaal gekleurde als verschillende prints folie zijn verkrijgbaar bij tafelzeilonline.com.  

Folie die is te hergebruiken op andere ramen 

Raamfolie

Heb je de folie aangebracht maar ben je er toch niet tevreden over? Met statische folie is het mogelijk om de raamfolie er eenvoudig af te halen en ergens anders weer aan te brengen. Op deze manier heb je nog langer plezier van je folie, tussen de verschillende folies zijn er zeker een aantal die naar je wens zijn om aan te brengen. Tafelzeilonline snijdt met de snijmachine de folie exact op maat voor je.