Een verkoopstyling ingeschakeld

Het heeft even geduurd maar ik heb nu toch echt het besluit genomen en een verkoopstyling in huis gehaald! Ik baal enorm van het feit dat ik mijn woonkamer niet leuk en gezellig ingericht krijg. Als ik visite ontvang heb ik min of meer het gevoel dat hun alleen maar naar de meubels aan het kijken zijn en niet ergens anders naartoe. Door op het internet te zoeken naar een styling, of in ieder geval een bedrijf die mijn woonkamer kan omtoveren ben ik terecht gekomen op de website van Domestique. Hier is het namelijk mogelijk om je woning in te laten richten voor een zeer aantrekkelijke prijs!

stylist2-300x201

Goede service

Het moment dat ik ben gaan zoeken op het internet had ik natuurlijk genoeg bedrijven gezien waar je een goede verkoopstyling kan krijgen. echter bij Domestique merkte ik dat hun wel degelijk weten hoe dat het hoort te gaan. Ik hoefde dan ook nergens druk om te maken en alles werd netjes opgepakt zoals het hoort. De service welke hun hebben verleend naar mij toe was dan ook perfect waardoor ik het aanraad naar een ander. Een goede styling maakt het namelijk een stuk meer aantrekkelijker om je woning te verkopen.

logo-idq