Een riviertafel past overal!

riviertafel

Voor wie de riviertafel al eens heeft gezien weet als geen ander hoe schitterend het is. Niet alleen kun je deze tafel in jouw woonkamer plaatsen, maar ook gewoon op kantoor! Een vergadering voortzetten op deze tafel is een goed begin van een mooie meeting! Kortom, bekijk de mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw exemplaar!

riviertafel

Wat is nu eigenlijk een riviertafel?

De naam verklapt stiekem al wel wat voor een soort tafel dit is. Maar heb jij het al eens in het echt gezien? Een riviertafel wordt gemaakt van duurzaam hout en vervolgens gevuld met epoxy hars. Dit is hars wat onwijs snel zijn vorm krijgt en behoudt. Daarnaast kan je het hars ook verkrijgen in diverse kleuren. Vind jij bijvoorbeeld een blauwe tafel mooi? Of ga jij toch liever voor een wat neutrale kleur wat past bij de rest van jouw interieur? Bekijk gerust de mogelijkheden die er zijn!

Het ontwerpen van een tafel

Je hebt de keuze gemaakt en wilt niets liever dat deze tafel in jouw woonkamer komt te staan. Dan ben je bij Designed by Dennis aan het juiste adres. Dennis weet zich erg goed te onderscheiden met kwaliteit en perfectie. Bovendien betaal je hier geen hoofdprijs, maar ben je verzekerd van een spraakmakende riviertafel! Ook hier kan je de tafel vullen met diverse kleuren epoxy hars. 

Wil jij graag weten welke kleuren er mogelijk zijn? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Dennis!