Een hybride warmtepomp

hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is zeker een must voor de toekomst. Helemaal nu de plannen zijn om Nederland helemaal gasvrij te maken. Voordeel is dat deze manier van stoken minder belastend is voor het milieu. Je krijgt hierdoor minder CO2 uitstoot. Echter zijn er wel een paar nadelen aan deze aanschaf. Zo is niet elke woning geschikt om dit te kopen. Vooral oudere woningen heeft het geen nut om zo een dure aanschaf te gaan doen. Het is verstandig om eerst het oude huis onder handen te nemen, zoals isoleren, dubbele ramen enzovoort.

hybride warmtepomp

Overstappen op een hybride warmtepomp

Er zij diverse mogelijkheden om tot aanschaf over te gaan. Via de website van Warmtepompinfo.nl is het mogelijk om interessante informatie te lezen. Tevens kan je een brochure aanvragen waar nog meer informatie op staat. Mocht je ondanks al deze informatie nog geen antwoord hebben op jouw vraag, neem dan contact op meet ENGIE. Dit bedrijf is de grootste energieleverancier in binnen en buitenland en weet op elke vraag wel een antwoord te geven.

Sinds vorig jaar zitten wij er lekker warm bij. Onze stookkosten zijn aanzienlijk omlaag gegaan. Helemaal ons gas, want die gebruiken wij niet meer. Sinds wij zijn overgestapt naar deze slimme investering, hebben wij al flink wat geld kunnen sparen. Geld die wij nu voor een ander project kunnen gebruiken.