Dekbedovertrekken van hoge kwaliteit

Smulders Textiel is een bedrijf die vele jaren ervaring heeft in het verhandelen van dekbedovertrekken. Ze hebben de hele evolutie meegemaakt als het gaat om beddengoed. Toen het bedrijf heel lang geleden begon maakte ze eerst hun eigen lakens en dekbedovertrekken. Ze gingen met deze lakens en dekbedovertrekken langs de deuren in de stad om ze te verkopen. Op een gegeven moment werden ze een begrip binnen de stad. Door de jaren heen zijn ze geupgrade naar een waar online paleis voor beddengoed. Ze hebben nu ook een website waar je alle artikelen die ze hebben kan zien. Deze website zit goed in elkaar en staat vol met handige informatie over het bedrijf en de artikelen die ze hebben. Ook kan je het gehele verleden van het bedrijf lezen op de over ons pagina. 

dekbedovertrekken

De website

Als je voor het eerst op de website komt oogt deze heel rustig. Alle artikelen kan je heel eenvoudig met elkaar vergelijken en filteren.  Dit kan bij ieder soort product. Dit is heel fijn in gebruik en een stuk beter dan door alle 2865 verschillende dekbedovertrekken heen te scrollen. Verder kan je veel leren over de stoffen die ze gebruiken in de producten. Ze hebben ook een pagina met alleen maar dekbedovertrekken en dekbedden van duurzaam katoen. Om jou te verzekeren dat dit ook echt natuurlijk is hebben ze een keurmerk gekregen voor de duurzaamheid van de stof die ze hebben gebruikt. Ze kijken dan vanaf de grondstof tot aan de werkomstandigheden van de werknemers die het katoen maken.

dekbedovertrekken

De laatste trends

Op de website hebben ze ook een pagina met nieuwe trends. Hier kan je alle artikelen bekijken die vallen onder de nieuwe trends die zijn ontstaan. Dit zijn op dit moment dierenpatronen, Boutique Chic, Urban Jungle en Naturel living. Om te weten wat deze inhouden kan je een kijkje nemen op de website.