de tuinmeubeltrends van dit jaar

mooie tuinstoelen

 Wat zijn nou de echte tuinmeubeltrends van dit jaar? Er zullen vast veel mensen zijn met deze vraag. Mooie tuinstoelen, een loungebank of een eettafel? Allemaal mooie dingen voor in de tuin, maar met welke ga je echt mee in de trend?

 Een grote trend van dit jaar zijn materialen met natuurlijke kleuren, denk bijvoorbeeld aan meubelen met bamboe. Zo heeft u mooie tuinstoelen van rotan, maar ook complete loungesets gebaseerd op een en al bamboe. Het geeft een leuke exotische sfeer aan uw tuin en het is bovendien ook nog eens duurzaam.

 Aan de andere kant van exotisch zit netjes en mat. Zo zijn zwarte tuinmeubelen dit jaar ook een echte trend. Bovendien kan deze kleur overal, omdat het overal wel op past. Dit geeft juist meer een modernere tuinstijl.

 Ook pasteltinten zijn erg populair dit jaar. Dus als u houdt van wat kleur in uw tuin en niet bang bent voor deze kleurexplosie, zijn tuinmeubelen met pastel erg passend voor u. Denk aan bepaalde kleuren blauw, roze en groen.

 Als we alle kleuren hebben gehad kunnen we naar de palletmeubels, met als grootste de palletbank. Het is niet zo moeilijk. U haalt ergens een pallet vandaan, die kunt u overal vinden. Daarop zet u een mooi palletkussen met de kleur naar keuze, en klaar is uw prachtige palletbank.

mooie tuinstoelen

 Dan als laatste nog kunststof, een ander materiaal dat erg populair is dit jaar, denk hierbij aan van die kuipstoeltjes. Kunststof wordt vooral gebruikt om mooie tuinstoelen van te maken. In allerlei verschillende vormen en maten komen deze stoelen terug. Het is dus niet alleen meer de traditionele kuipstoel die overal te vinden is, Ook zijn er verscheidene krukken gemaakt van kunststof die echt een nieuw hoofdstuk in uw tuin kunnen inleiden.

 Gaat u voor modern, duurzaam of juist kleurrijk? In ieder geval zijn die allemaal trending dit jaar. Van mooie mat zwarte stoelen naar een prachtige bamboe loungeset. Maar vergeet ook zeker de palletbanken niet. Er is dus genoeg keuze voor verschillende stijlen in uw tuin. Maak er vooral van wat u zelf het mooist vindt.