Een bulthaup keuken is een aanrader!

Bulthaup keuken

Bulthaup keukenLaatst had ik een housewarming van een collega en met name haar nieuwe keuken vond ik echt mooi. Ze vertelde mij toen dat dit een Bulthaup keuken is. Omdat mijn vriend en ik binnenkort gaan samenwonen heb ik direct een kijkje op de website genomen. Ik werd steeds enthousiaster en besloot om een afspraak te maken bij hun in Den Haag. Misschien konden wij hier ook wel een keuken op maat laten maken!

 

Een Bulthaup keuken is een keuken op maat

Wij werden heel vriendelijk ontvangen bij Bulthaup keukens en we hebben een aantal mooie ontwerpen gezien. Ook had ik het gevoel dat er echt goed naar onze wensen werd geluisterd en dat de adviseur goed begreep wat wij in gedachten hadden. Hij stelde ons ook een aantal vragen over de details, want alles moet natuurlijk kloppen wanneer je een keuken op maat wilt! Denk niet alleen aan de kleuren en materialen, maar ook het soort kastjes en de handgrepen. Wij wilden in ieder geval graag met dit bedrijf in zee en hadden er het volste vertrouwen in. Er werd toen voor ons een schets gemaakt waar wij heel blij mee waren. Je kunt dan nog wat aanpassingen doorgeven en vervolgens wordt er een professionele 3D visualisatie van gemaakt. Zo kun je al precies zien hoe de keuken eruit komt te zien en dat

Bekijk de mooie ontwerpen eens

Bulthaup keukenBen je benieuwd naar de keukens die ze hier realiseren? Neem eens een kijkje op hun Facebook pagina of maak een afspraak bij Bulthaup in Den Haag. Je krijgt dan een goede indruk van alle opties en mogelijkheden en ontvangt een deskundig advies. Wanneer je besluit om een ontwerp te laten maken, kun je rekenen op een uitstekende service en levering. Wij hadden de keuken binnen de gestelde termijn binnen en staan echt versteld van het prachtige resultaat! Een Bulthaup keuken is dus zeker een aanrader.