denmark-boxspring-v1Mijn vrouw heeft voor ons een aantal weken geleden een nieuwe boxspring gekocht. Al een lange tijd heb ik last van nachten waarin ik weinig slaap. Mijn vrouw wilde me verassen door een nieuw bed te bestellen. In eerste instantie was ik het er helemaal niet mee eens dat ze zonde mijn toestemming in eens een nieuwe boxspring had gekocht. Zelf had ik ook maar weinig ervaring met een boxspring bed, ik had zo’n bed ook nog nooit gezien. Ze gaf me wat meer informatie, maar ik kwam nog steeds niet over stag.

Ze vertelde dat ze de boxspring volledig zelf samen heeft gesteld. We hebben qua smaak heel veel gemeen, dus daarvan wist ik dat het wel goed moest zitten. Ze liet een aantal dingen zien, zoals de stof en de samenstelling van het bed. Hierdoor begon ik het toch wel een stuk interessanter te vinden.

Toen de bestelling van de boxspring dan ook geleverd werd, was ik toch wel erg nieuwsgierig. Ik wist niet zo heel goed wat me te wachten stond, want straks zou het toch erg tegen vallen. Het bed werd volledig gemonteerd door het bedrijf waar mijn vrouw hem had besteld. Toen het bed er eenmaal stond was ik er toch zeker over te spreken. Het hoofd en voetenbord was gestoffeerd. Dit had ik nog nooit gezien, maar het zag er erg modern uit. Ook de kleur en de luxe stof spraken me erg aan.panna-elektr_niet-opgemaakt_1

Mijn vrouw vertelde me dat ik maar eens moest gaan liggen. Ik ben op het bed gaan liggen, ik wist niet zo goed wat ik mee maakte. De hoogte van het bed maakte het erg gemakkelijk om op een juiste manier in het bed te stappen. Het bed voelde erg fijn aan en ik lag er perfect in. De elektrisch verstelbare box maakte het helemaal af. Ik vind het fijn om toch wel wat hoger te liggen, er dat werd hierdoor mogelijk gemaakt.

Ik ben zeer tevreden over het bed en mijn vrouw is ook zeer tevreden over de service die aan haar verleend is. Zei zegt dat ze al aan meerdere kennissen over het bedrijf heeft verteld. Ik zou zeker hetzelfde doen als iemand op zoek is naar een nieuwe boxspring.