Betonvloer vlinderen

Zit u eraan te denken om uw betonvloer te vlinderen? Dan is het belangrijk om gebruik te maken van machines en materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Wij raden u aan om de apparaten en materialen van Lievers Holland te gebruiken. Benieuwd wat u hier precies over moet weten? In deze blog vertellen we u er alles over.

Vlinderen van betonvloer

Allereerst is het belangrijk dat het beton hard genoeg is om er op te gaan lopen. Door gebruik te maken van een troffelmachine, oftewel vlindermachine, schuur je de bovenste laag van het beton open. Met deze machine wordt een slijtlaag ingedraaid. Het is van groot belang dat u net zo lang vlindert tot de toplaag glad en gesloten is. Pas dan is de betonvloer goed glad en krijgt u het mooiste eindresultaat.  

Troffelmachines

Lievers Holland is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige machines en oplossingen voor het vlinderen van een betonvloer. De troffelmachines zijn uitermate geschikt voor de bouwindustrie. Daarbij vindt u bij Lievers zowel enkele als dubbele troffelmachines. De enkele machines zijn vooral geschikt voor de wat kleinere projecten, terwijl de dubbele meer geschikt zijn voor grote projecten. Weet u niet goed welke u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Wat wel overeenkomt is dat alle troffelmachines van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de machines ook nog eens betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van een lange levensduur. Kortom: een echte investering dus voor uw bedrijf.

Meer weten?

Heeft u ook interesse om een betonvloer te vlinderen met de benodigdheden van Lievers Holland? Neem dan contact op met het hoofdkantoor en de specialisten van dit bedrijf vertellen u precies bij welke dichtstbijzijnde dealer u moet zijn om uw benodigdheden aan te schaffen. Heeft u nog vragen over één van de machines of benodigdheden? Dan kunt u altijd mailen of bellen. De experts van Lievers staan u maar al te graag te woord, zodat u een geschikte keuze maakt.