Altijd droog bij de voordeur

glazen deurluifel

Een glazen deurluifel boven de voordeur zorgt er niet alleen voor dat je droog staat als het regent, het staat ook nog eens decoratief. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je hebt net boodschappen gedaan en kan precies de sleutel niet vinden als het met bakken uit de hemel komt. Met een deurluifel kun je op je gemak de sleutel zoeken zonder nat te worden. Omdat de luifel is gemaakt van glas is deze nauwelijks zichtbaar van een afstand, voor de uitstraling van je woning maakt de luifel dus niets uit.

Uitstraling van je woning

glazen deurluifel

Bij een oudere woning is het niet eenvoudig om de buitenkant een moderne uitstraling te geven. Binnen is eenvoudig, maar met een glazen deurluifel geef je de woning een moderne look. Er zijn verschillende soorten en maten luifels, je vind altijd wel een luifel die jouw woning een beetje moderner doet ogen. Er zijn verschillende soorten manieren om de luifel te bevestigen boven de voordeur, het is aan jou om de bevestiging te kiezen die jij vindt passen bij je woning.

glazen deurluifel

Nadeel van een glazen luifel

In tegenstelling tot andere materialen luifels heeft een glazen deurluifel één nadeel. De prijs van een luifel van glas is kostbaarder dan een ander materiaal. Je kunt je voorstellen dat een luifel van glas niet van enkel glas kan zijn, bij een flinke regen of hagelbui zal je luifel dan breken. Een glazen luifel is daarom altijd gemaakt van gehard glas wat veilig is in iedere situatie en weersomstandigheid.