Alles van de rookkanalen specialist is veilig!

Veiligheid staat voorop bij de rookkanalen specialist, net als bij de brandweer. Beide adviseren om te zorgen voor een goede afvoer van de warmte en rook die vrijkomt bij het stoken in een houtkachel of openhaard. Dit kun je het beste doen door te zorgen voor een goede isolatie, het liefst dubbelwandig of enkelwandig met daarom nog een brandwerende omkokering heen.

Veel keus!

De rookkanalen specialist verkoopt alleen de beste merken, waaronder:

  • Holetherm
  • ISOduct
  • Helex

Alle merkend die verkocht worden, voldoen aan de eisen voor brandveiligheid. ISOduct heeft als voordeel dat het dubbelwandig is en daarom niet nog een brandwerende omkokering nodig heeft, dit scheelt tot wel 100 euro per maand. Ook zorgt het voor geluidsdemping en voert het maar liefst 50% meer rook af dan andere merken. En misschien wel het allerbelangrijkste is dat ze bestand zijn tegen schoorsteenbrand. Holetherm heeft maar liefst een proDe rookkanalen specialistductsgarantie van 10 jaar, zo weet je dus zeker dat alles wat je koopt lang mee gaat.

Doe onderzoek

Voordat je dingen gaat kopen is het belangrijk dat je weet of er bochten zitten in de afvoerpijp van jouw openhaard, deze moet je namelijk op dezelfde manier terugplaatsen. Bij alle drie de merken is het mogelijk om helemaal zelf samen te stellen, zo weet je dus zeker dat het past. Ook is het vDe rookkanalen specialistan belang om je goed te laten adviseren. Bouw-handel staat hiervoor open en je kunt hen makkelijk bereiken door te bellen of mailen. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te gaan in de showroom in Vennep.